PELAN PEMASARAN

Sunday, September 6, 2009
KEBEBASAN KEWANGAN ANDA BERMULA DI SINI!!!!!
PELAN PEMASARAN (2 plan 1 jaringan)

1. Pelan pemasaran yang ikhlas dan unik, praktikal, mudah dicapai dan menguntungkan. Pay-out yang tinggi dan akan dikeluarkan.dibayar sepenuhnya apabila layak.

2. Setiap pengedar juga berpeluang melayak mendapat Overiding Bonus daripada Networking di luar negara (Asean), tanpa perlu berdaftar semula.

3. pelan pemasaran DCL adalah memberi keutamaan kepada pemimpin-pemimpin tanpa mengabaikan pengedar-pengedar bahawan, justeru itu pemimpin-pemimpin berpeluang mendapat pendapatan lumayan, hatta menjadi seorang jutawan terbuka luas.

4. Dynamic Roll Up / Lonjakan ~ Pay out akan dikeluar semua apabila ada pelayak.

5. Pass-Up ~ Pemimpin tidak rugi walaupun membimbing sehingga ke bawah
6. Flexible ~ Timbunan 3 bulan

7. Pangkat dan Peratusan tidak turun walaupun jualan turun

8. Hanya perlu 3-6 perpisahan untuk kenaikan pangkat. Oleh yang demikian, ia amat mudah dibina


BONUS

1. Bonus kereta tanpa had (dibayar berdasarkan pencapaian dan berterusan)

2. Bonus tahunan yang dinamik dan mudah dicapai dan berhak dikongsikan bukan mengikut pangkat tertinggi sahaja

3. Tabung pelancongan tanpa had (dibayar berdasarkan pencapaian dan berterusan)


LAIN-LAIN KEISTIMEWAAN

1. Tabung Kebajikan Rakan Niaga (TKR) ~ dahulu dikenali sebagai Skim hayat
~ Syarat asas membuat belian minima sebanyak 125pv setiap bulan, anda layak mendapat Skim Hayat dimana sekiranya ahli meninggal dunia, pewaris akan mendapat RM2.00 dari ahli DCL seluruh dunia.

~ Sekiranya ahli TKR meninggal dunia atau cacat kekal (hilang upaya) sebelum tempoh 12 bulan, anda berhak mendapat sumbangan sebanyak 50% sahaja.

~ Sekiranya ahli TKR meninggal dunia atau cacat kekal (hilang upaya) pada bulan ke 12, (tanpa ada bulan tanpa belian), berhak mendapat sumbangan sebanyak 100%.

~ Sekiranya ahli TKR meninggal dunia atau cacat kekal (hilang upaya) pada 12 bulan, tapi tidak mengekalkan jualan berterusan (ada bulan tanpa jualan 125pv), hanya layak mendapat faedah dari sumbangan TKR 50% selepas waris anda membuat belian top up di mana-mana bulan tanpa setiap belian perbidai) berhak mendapat sumbangan sebanyak 50% sahaja.

~ Walau bagaimanapun, ahli TKR yang membuat belian top up mana-mana bulan tanpa belian sebelum meninggal dunia atau cacat kekal (hilang upaya) pada 12 bulan, layak mendapat faedah dari sumbangan TKR 100%.2. Tabung Jihad ~ syarikat akan menyumbangkan 0.25% daripada nilai pembelian setiap ahli, kepada saham akhirat.

0 Pendapat Bernas:

Post a Comment