Testimoni Nig'ELLA

Monday, September 7, 2009
Testimoni Nig'ella


Ramai diantara kita yang tahu khasiat Nigella Sativa atau Habbatus Sauda yang menjadi pengganti kepada madu.

Kiranya kita beramal atau sentiasa mengambil madu maupun Habbatus Sauda, semua penyakit boleh diubati kecuali MAUT. Dari pengalaman saya sendiri yang pernah menggunakan dan menjual banyak Habbatus Sauda sebelum ini, ianya amat berkesan bagi mereka yang mengidap lelah/asma dan mereka yang mempunyai masalah resdung.

Anak buah suami saya yang hampir lelah kerana kurangnya pengawalan pemakanan, Alhamdulillah, semakin pulih. Jika kita mengambil Nig'ELLA ini, pasti ada healing crisis nya. Samaada penyakit itu bertambah teruk atau akan demam dsb. Kalau yang rasa gatal-gatal di telinga akibat resdung, tekak gatal, muka berjerawat yang besar-besar, ada jeragat yang agak gelap dan besar, bab bersin tu, tok sah citer laaa, cubalah minum Nig'Ella seperti yang disyorkan.

Ada seorang sahabat saya yang bernama Ida, menghadapi tanda-tanda seperti yang saya nyatakan. Dia minum 2

titis Habbatus Sauda dan keesokan harinya, lelehan di telinga keluar dengan banyak dan dia terpaksa sumbatkan tisu untuk menahan lelehan tersebut. Kahak juga keluar dengan banyaknya..itu menandakan proses penyingkiran sedang berlaku dan bersabarlah bila kita berubat.

** Nig'ella sesuai mengatasi masalah resdung.

0 Pendapat Bernas:

Post a Comment